Vad hände med SKÄRTORSDAGEN?!

usch jag kräks på vår skola. det känns som att hela världens skolor utom våran är lediga imorron. tillochmed min mamma går halvdag men inte jag. usch blä fy. men nu ska jag käka lite och sen är jag stolt över mig själv eftersom jag gjort klart alla läxor eller åtminstonde SOn sen är det spanska lite fast det kan jag nog sen NO det behöver jag bara kolla på mobilen några gånger och sen SOn är inte så svårt att komma ihåg! det går nog bra det här! och imorgon är det looooooooooooooov. jag är såååååhäääär glad! jag har vaknat varje morgon och trott att det var fredag varje dag hehe :blush: men nej nu ska jag käka sen blir det träning! vi hörs! //bullen :)

HALLOJ

halloj ! skola idag, som vanligt . fick tillbaks matteprovet också, gick ganska bra faktiskt ! :)
kom hem ganska nyss och sen om ett tag e det träning och innan det ska jag se till att hinna med lite plugg .. ;o men nu kollar jag på sex and the city i alla fall ^^ /BuBbLaN'

LÄÄÄXOR, LÄÄÄXOR, LÄÄÄXOR

hej. kollade nyss på dating in the dark samtidigt som jag gjorde lite so-läxa. men nu måste jag nog ta och göra lite spanska-läxa också -.- mycket läxor att göra innan lovet ! menmen, hur som helst så händer det inte mycket på tisdagar, har ingen träning eller nått, men det har jag däremot imorgon! ;) /BuBbLaN'

känn er VIKTIGA.

ok nu dissar jag dating in the dark för att svara på era kommentarer.. unbelievable! men jaja vad gör man inte för er skull.. haha nej men jag har faktiskt varit dålig ang. kommentarerna på senaste tid. men jag har mycket just nu. bla. spanska läxa och so läxa och nyligen haft engelska prov och matte prov. och snart svenska prov också. jissanes vad mycket nästan alla ämnen! så ni kanske fattar..?

jag gjorde en secret idag kanske ni får veta vad jag gjorde eller inte? en bild kanske.. :o only god knows. anyways nu ska jag svara på de sista kommentarerna och sen kolla desperat housewives och efter det cougartown eller vad de nu heter! sen mååååste jag hinna med lite spanska mellan det! olala vem tror att jag kommer hinna?!?! inte jag. i alla fall måste kila //bullen.

TISDAG JAO !

tjohooo! de e tiiisdag! okej, dom flesta av er håller väll inte med mej om att det är en sån bra dag eftersom ni säkert inte slutar 11 som jag?! ;D *hihi* i alla fall, har varit i skolan tills 11 då, sen varit med en amigo och nu e jag heeemma! Bullen e ju iväg och gör en sak - jag vet vad, inte ni! MOHAHAHA ! haha nej, men hon kanske säger sen, eller inte, vem vet ^^ men nu måste jag göra en sak, BYE! /BuBbLaN'

WaoW SecRet StuFFs.

hinner inte har inte tid. jag har smörjt in mig, duschat, fönat håret och fixat lite andra stuffs också och allt är klart för imorgon. ska göra en secret imorgon.. kanske får ni veta eller kanske inte. ska i alla fall till stan så mycket kan jag säga. inte mera! waoow. nu blir ni nyfikna va? alla fall. måste fixa lite grejer tills imorgon innan jag lägger mig. sen ska jag sova och sen har vi faktiskt prov imorgon. fast jag kan det.. tror jag. hehe. men i alla fall det jag ville komma fram till är att jag inte hinner svara på era kommentarer just nu! det får bli imorgon vid 11 tiden då jag slutar ;) sov så sött med er raringar! //bullen.

TRÄNING SOON

tjenixen! skrev inte mer igår eftersom det blev ganska sent efter matchen, men vi vann i alla fall! skööönt! :)
men skola idag då, gick väll bra .. kom hem hyffsat nyss och ska nu äta något och sen e det träning! ;)
skriver mer sen ! /BuBbLaN'

1 MÅNAD!

NU IDAG har vi haft bloggen i prick 1 månad (30 dagar) och vi har redan skrivit 185 inlägg (det här inräknat!) är det bra eller är det bra?

hm.. ska vi komma på något att fira det här med då.. en tävling kanske. tja vi får väl se. ska snacka lite med bubblan så hör vi av oss lite senare om vad som händer! ;) //bullen.

SOMMARTID !

go'morrn! SOMMARTID NUE! ;)
menmen, vaknade typ 11 idag, har fixat mej och så nu och idag händer det inte så mycket mer än att det är fotbollsmatch senare! vi - måste - vinna ! ;p /BuBbLaN'

DELTOG DU?



var du bland de miljoner som släckte lamporna igårkväll kl. 20.30-21.30? 60 minuter i mörkret.

deltog du? - isåfall är frågan var du med och släckte under förra årets earth hour?
deltog du inte? - isåfall är frågan varför gjorde du inte det? har du en bra förklaring?

min familj deltog i alla fall. jag hade fullt sjå med att hålla koll på tangenterna för att se vad jag skrev eftersom även jag släckte ner så hela våran övervåning var mörk. man såg inte ens vem som kom upp för trapporna. och jag kan säga att jag var nära flera gånger på att tända lampan för att jag inte såg men kom på mig själv och väntade med att tända tills 21.30 ;) //bullen.

RUBRIK

hej . idag har det varit kul med bullen och en annan kompis ! vi gjorde massa saker, men ni har ju redan sett bullens inlägg , right?! men idag har jag ingen lust att blogga, vet inte varför.. ;o ska kolla film nu tror ja ! bye /BuBbLaN'

EARTH HOUR 2010!

Nu om 5 minuter så är det earth hour! kommer du att delta bland alla de andra och släcka alla lamporna i huset/lägenheten eller vad ni nu håller hus? kommer era lampor att vara släckta? här hemma är det redan påbörjat jag sitter här ensam på övervåningen och allt är släckt utom en skrivbordslampa som jag sitter med här så att jag ska se något.. men den släcks alldeles strax! //bullen.


Du släcker väl lamporna?

SHoPPiNg YäÄÄä.

jag bubblan och en annan kompis var iväg idag vid.. kanske 2 tiden tog vi och pallrade fötterna en bit sen tog vi bussen iväg och sen när vi va framme träffade vi bubblan och sen tog vi andra bussen och efter kanske 20 minuter eller något va vi framme! vi gick runt i affärer. åt glass. skrattade och hade det bara allmänt trevligt! själv köpte jag 2 tröjor efter en lååång stund av tvekan och letande efter rätt tröjor så köpte jag dom ändå! sen kollade jag på en "vårjacka" och sen åkte vi hemåt när alla börjat tröttna en aning.
no plans för ikväll men vi får väl se vad som händer och sker. tror jag ska ut med några men vet inte än! //bullen.

GOOD MORNING :)

god morgon ! skrev inte mer igår, va fullt upptagen med att kolla på finalen, och någon solsidan blev det inte *snyft!* hur som hels vann mattias - hiss eller diss?
men idag ska jag faktiskt va med Bullen! och några till kanske , trevligt! :) /BuBbLaN'

ööööööööööööööööobeeeeeeeee.


love this guy ♥ nej men nu ska jag lägga mig! natti natti! //bullen.

EHE.... woppsiiii.

haha okej någon inläggbomb blev inte på någon speciellt bra blogghumör om man kan säga så.. :blush: hehe men jaja. kanske ändras om jag får sova på saken.. kanske hinner med ETT inlägg till innan jag drar mig till sängs i alla fall. ögonen börjar kännas tunga. tyvärr :( men jaja. vi hörs nog minst EN gång till! //bullen.

somebody told me that you've a boyfriend who looked like a girlfriend.

HAHAHA kränkande rubrik huh? den rockar fätt. nej men okej...

myfriday:
idag så har det varit skola. waow vilken suprise. och efter skolan så var jag med några kompisar dock inte bubbland. men ett par andra. vi hade roligt ändå. hahah några riktigt roliga insidenter faktiskt där bland annat ägg var inblandat och en del ord-prat-fel och massa annat skoj!
mythursday: ja jag skrev inget igår pga. eller ja egentligen behöver jag ju inte bortförklara mig eftersom jag hade saker som gick före. och bloggen är ju bara på kul.. ett tidsfördriv med ett annat ord. men i alla fall. jag hade träning i en och en halv timme och det var nästan direkt efter skolan så då hann jag inget där emellan sen åt jag middag. kollade på sveriges värsta bilförare och efter det duschen. och sen var klockan halv tio och tänkte att jag inte hade någon ork att sätta på datorn och bara skriva ett inlägg och svara på kommentarer och kände att jag behövde plugga till vårat svenskaprov som vi snart ska ha och som jag inte kan ett piss till!

anyways. nu ska jag inläggasönder er. okej?! ;) //bullen.

Let's Dance Neeext !

okej, nu blir det let's dance !! *hihi* skriver nog mer sen när de e röstning och solsidan hahaha älskar det! xD /BuBbLaN'

DINNÖÖÖR.

hinner inte uppdatera er om min dag idag eller gårdagen för den delen heller eftersom jag ska äta NU! så jag skriver så fort jag kan. jag lovar. det kommer flera inlägg! håll ut! //bullen,

FINAL I LET'S DANCE IKVÄLL !

tjao bitches! dagen har varit bra - äntligen fredag! - och har varit runt på lite olika ställen innan jag kom hem.. ;) men nu har jag ganska nyss ätit middag och om snart 45 minuter e det finalen på let's dance som börjar ! hoppas rätt person vinner nu! ^^ hur som helst så sitter och jag drogar en låt just nu - jag e kär!
men skriver mer snart skulle jag tro! /BuBbLaN'

SEX AND THE CITY

tjabba . sitter och kollar på sex and the city just nu , fast nu slutade det precis .. "/
men skolan gick bra, kändes som om dan gick väldigt fort faktiskt !
sen kom jag hem och snart ska jag äta och sen byta om efter ett tag för sen e det träning ;)

har ni märkt en sak förresten? det börjar bli vår! :) /BuBbLaN'

BAY BAY!

nu går jag och tvättar håret en snabbis innan jag lägger mig! adios! //bullen.

NO TIME LEFT!

HAaa okej. jag har precis läst (!) åhja. jag har läst. första gången i mitt liv. nej men jag har faktiskt läst. otroligt att jag ens gör det. SKIT BRA BOK. jag dör för den. men okej bara för att jag har läst så har jag knappt tid över. om en halvtimme ska jag iväg i en och en halv timme och jag har inte käkat något!! och sen måste jag klä på mig nuuuu. jag svarar på era kommentarer ikväll om jag hinner annars får ni tyvärr vänta tills imorgon :( //bullen


SNART TRÄNING NUE!

Selisha (stavning?) vann! :) Hon va min favorit faktiskt . vem tyckte ni som kollade skulle vinna?
men nyss åt jag och snart ska jag börja byta om och det till träningen.. ;) big love , /BuBbLaN'

'Everything comes to you if you fight for it..'

tjao! hann inte skriva mer igår eftersom vi höll upp lite med uppdateringen just när ni skulle rösta på om ni gillade tandställning eller inte.. ;)
men idag va det ju skola i alla fall, och det gick ju bra . sen åkte jag hem och sitter nu och kollar på Top Model, det är ju final! (a) sen e det teoriträning ikväll som slutar ganska sent, så får se om jag hinner skriva, men det tror jag nog.. :) men nu börjar programet igen! (det va paus) see yah! /BuBbLaN'

.. and i can't keep my eyes off of you.

kan inte sluta tänka på den här meningen. oki nu ska jag kolla desperat housewives och köra bort pappa från tvn om han nu sitter där. för nu är det fanimej min tur att se på tv! adios. vi hörs imorrn! //bullen.

ANG. TANDSTÄLLNING!

själv tycker jag att det är sjuk jädrans gulligt med tandställning. jag tycker inte att det är fult på något sätt som andra kanske tycker. gulligt är vad det är och inget annat! jag tycker att det är fel att människor som har tandställning som oftast då är undommar gömmer sin tandställning. tex. öppnar inte munnen när de ler/skrattar. håller oftast för munnen när de pratar osv. fast det är väl mest i början när de precis fått tandställningen som de skäms över den. jag tycker att det är fel! så ni alla där ute med tandställning. våga visa upp den. det är inte fult. det finns inget att skämmas över. det är as gulligt! tycker i alla fall jag. inte vet jag om det finns flera som tycker som jag, fast det finns det säkert. alla kan väl inte tycka att det är så fruktansvärt fult att ha tandställning. jag kan på fullaste allvar säga att jag vill ha tandställning. och folk får tycka att jag nu är fullständigt tokig som tycker så här. men det struntar jag i. ni vet dessutom inte vem jag är. men det hindrar mig inte från att tycka som jag gör! så suck on that! //bullen.

Vad tycker ni om tandställning? Hiss eller Diss?

DINNEEER


hahaha tyckte den här bilden var fin! :p

men nu ska jag i alla fall snart äta middag och sen så blir det plugg! ;o
men skriver mer efter det ! ;) /BuBbLaN'

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!

åååh nu har jag finally kämpat mig igenom ALLA kommentarerna som jag skjutit på så länge nu.. eller ja. en dag men ändå. usch ni har inte en aning om hur jobbigt det var. ja det tog en halvtimma! fast tog en kort paus också.. men de tog ungefär 1 halv timma! skönt att vi inte hade träning idag eller något. satt och kolla på tv när jag kom hem. slutet av ghost whisperer och top model. usch jag hatar ghost whisperer nu när jim är s.k. död. han va skit snygg ju och den andra killen är as ful. usch blä. fy. vad arg jag blir! ÅÅÅÅÅh. damp. //bullen.

DÅÅÅLIGT VÄDER !!

hej på er . idag är det VERKLIGEN INTE bra väder alltså! men en bra sak är ju i alla fall att snön äntligen börjar smälta så att det kanske kan bli vår snart..?
menmen, idag va det ju skola då som vanligt, inget speciellt.. ;o
sen efteråt stack jag hem och kollade lite tv och nu sitter jag  här och kollar massa bloggar . ;)
skriver sen! /BuBbLaN'

ÅÅÅÅHÅÅÅÅ...

helt ärligt orkar jag inte svara på era kommentarer idag. jag gör det imorgon och lite sent att börja nu kanske.. den är liksom tio snart och det lär ta minst en halvtimme innan jag är klar kan jag ju meddela. SUCK, så känner jag mig. men ååh imorgon är det skola men har sovmorgon hela veckan den här projektveckan.. ÅÅÅÅH så najs. dock slutar vi då ganska sent var eviga dag men sånt man får ta.. anyways. vi hörs imorgon! sorry guys :( //bullen.

.

okej, nu blir det TV! ^^ bajbaj! /BuBbLaN'

MÅÅÅNDAAAG IGEEEN

måndag igen . *SUUUCK* menmen, inte mycket att göra åt, bara att börja räkna ner till helgen igen hahaha :p
idag va det skola då, och sen träning . det gick väll bra . fast blött var det ! men nu har jag iaf duschat och fixat mej, och nu ska jag väll ta nått att äta skulle jag tro .. ;) skriver kanske mer sen, vet inte än .. :O /BuBbLaN'

FAIL PÅ MIG IGEN!

jag som sa att jag inte skulle sitta vid datorn utan se Johan falk. jo vad tror ni händer. nej nu fan drar jag härifrån nu blev jag sur. hejdå. godnatt ha en bra sista dag på helgen! //bullen.

yeeeah

okej, ska äta nått lite snabbt nu och sen kolla tv och sånt resten av kvällen, orkar tyvärr inte lägga ner hela min tid här framför datan just nu, men ni överlever väll ändå? (a) imorgon vet jag inte riktigt när jag slutar och sen har jag träning, så vet inte riktigt när jag skriver.. ;o men nu drar jag! chiao! /BuBbLaN'

NUUU E DET RENT! .... nästan :(

Hola! idag började jag med att gå upp! konstigt va?! hehe jag e så rolig.
nej, men det har varit en match idag, och förutom det + ett LÅÅÅNGT varmt bad, så har jag STÄDAT! och då menar jag HELA mitt rum! :O eller okej ................ har en hylla kvar -.- men orkar faktiskt inte ta den nu, e helt slut! visste inte att det va så jobbigt att städa . sen e det ju måndag imorgon också . kul! så ska ta och kolla om det va nån läxa man skulle göra, men tror inte det :) /BuBbLaN'

ÅÅÅÅÅÅH ÄNTLIGEN!

yes. äntligen är era kommentarer avklarade. jag sitter här med magen full av kyckling och pengar brevid mig 125 närmare bestämt som jag fick för att jag städade igår. NICE nu är jag bannemej rik snart! + månadspeng i slutet av månade. ojojoj vad mycket stuffs jag kommer kunna köpa! ;)

alla fall har vi haft match idag och jag är fortfarande helt slut. och ikväll är det en johan falk film igen som jag ska se! och inte sitta vid datorn som jag gjort vid de andra. hehe :blush:  //bullen.

Nighty Nighty Babies.

säger godnatt med denna bilden. heh stackars pojke. måste göra ont.. orkar hur som hellst inte blogga mera gör ikväll. så det blir mera imorgon! jag tror nog att jag ska hinna med ett innan premiär-matchen imorgon! men det gör jag nog. ni får ha en toppen kväll! jag kommer fortfaranade hålla hus vid datorn men jag orkar bara inte blogga jag tror nog jag sätter på en film eller något! men jag orkar bara inte blogga mer idag. men ni måste ju nöja er med den uppdatering vi haft de senaste dagarna. det går ju inte att klaga på? anyways. GODNATT! SOV SÅ SÖTT SÖTASTE NI! //bullen.

skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

f*n då! måste stänga ner hela altet eftersom det kom upp nått på datan som måste uppdateras, och sen kommer det ta lång tid och allt, så lägger ner det här med datan nu för ikväll faktiskt!
skriver mer tomorrow! /BuBbLaN'

YES, THAT'S ME!

okej, sitter bl.a och snackar med Bullen på msn just nu.. men nu har ju hon visat lite av sej, så nu får ni lite av mej också! sounds good, right?! :D /BuBbLaN'


We're cute. huh? oh right.. YOU DON'T KNOW!


nawwww. synd för er att det bara är jag som har orignalbilderna. MOHAHHA. /evilface. ha en bra kväll. bullen.

JAOOOOOOO

hej på er ! idag har det varit en okej dag . va bl.a med Bullen ett tag och det va väll kul det :)
nu e det körslaget på tv - inte för att jag var den som ville det! tycker INTE om det speciellt mycket alltså.. :s men men, nu ska jag gå igenom lite bilder på datan......................... tjao! /BuBbLaN'


'CUZ I'M A SUPERHERO!

TUUUUUDLES. jag är på bra humör idag! jag har lekt med bubblan och några andra kompisar också. grymt skoj! HAHA juste det finns för barnsliga personer. JA värre än mig. som liksom leker häst. HAHA okej. doesen't matter you wont get it anyway! :) nu ska jag redigera två vackra bilder på oss två som ni ska få se sen. hihi ja jag är snäll jag vet! (a) juste fick en über mega söt kommentar! //bullen.


ha som om jag skulle va ful?! nej då skämt åsido. tack sötnosen du är underbar! :)


BECAUSE AMANDA WANTED IT!


ja den är överredigerad. jag tog första bästa! nu måste jag skynda för ska iväg till en kompis och sa att jag snart var klar och har inte ens börjat :$ shit. jaja vi hörs senare under dagen! //bullen.

STÄDNING!

urgh. orkar inte städa mera. gjorde första våningen av huset och det tog ca 40 minuter att damsuga och damma och allting. nu är det övervåningen och måste skynda mig innan mamma och pappa kommer tillbaka. hihi :$ men  jag får pengar för't - that's good! men dags att börja igen det är bara hallen, mitt rum och päronens rum här uppe! så det får gå lite fortare. jag hör av mig senare! :) //bullen.


NEJ GODNATT!

nu orkar jag inte med att svara på era kommentarer längre. och den bra musiken börjar ta slut.. eller nej det gör den förresten inte. Bubblan tycker jag har konstig musiksmak och att jag är udda. cooltva?! hehe okej nej men jag orkar faktiskt inte längre sen får pappa kolla upp mitt smalben som värker som saaatan.

dröm sött vakna blött! //bullen.

BUBBLE STRUGGLE ÄR ETT JÄVLA SKIT SPEL OKEJ?!

okej det här ska fanimej bli sista inlägget om de här skit spelet. JA jag spelar det fortfarande okej jag är beroende. men NU är det faktiskt en ny bana som är hel jävla omöjlig. man kan inte överleva! två jäkla gigantiska flygande saker som virvlar omkring. [jag klarade bana 11 den var inte omöjlig!]

hit kom jag. men det här är nog fel bana.. jag minns inte. alla fall så kom det en ny bana med dom där jäklans kulorna som inte går att förinta. ÅÅÅH hopplöst jag HATAR det här spelet! //bullen.


veeem åker ut..?

okej, NU börjar äntligen let's dance igen!
och den första som går vidare ääär...mattias!
den andra och sista som går vidare ääär...claudia!
och då åkte alltså willy ut!
men detta va nog allt för mej ikväll! sov sött allihopa ♥ /BuBbLaN'

vääääääääänta

sitter och bara väntar på att let's dance ska börja igen så att man får veta vilka som går till final!
såg nyss på solsidan också - skitkul! ^^
men nu ska jag väll bara sitta här medans jag väntar och typ inte göra nånting ..
skriver igen när let's dance börjar ! /BuBbLaN'

HELP US?!


HJÄLP OSS. både jag och bubblan behöver lite nya låtar. hjälp oss har ni någon bra låt som ni vill dela med er av så tar vi mer än gärna emot den! :) Ha en fortsatt bra kväll sötaste ni! //bullen.

LET'S DANCE

okej, sitter och kollar på let's dance nu och alla har dansat sin "dåliga dans" om man säger så, och nu ska dom dansa sin "bra dans" ! claudia dansar just nu, och det går ju bra för henne haha :) /BuBbLaN'


OMRÖSTNING, VAD TYCKER DU?!

snälla ni svara nu. och var gärna så ärliga som möjligt. det uppskattas bara! jag lovar er, och ni har ju inget att vara rädda för inte så att vi ska söka upp er och sådär. nej bara helt allmänt roligt och kul att veta. vad tycker ni egentligen? //bullen.

Vad tycker du om våran blogg?

Keep on dreaming b*tches.


OBS. printat så det är lite suddigt men ni får helt enkelt leva med det! våran msn konversation för ungefär.. 5 minuter sen! det var ju någon som ville att vi skulle börja skriva lite om fantasier och drömmar osv. här är ju i alla fall en början. but it wont happend... well it's just a dream..

HOLA BANANAS!

pheewww end of this!! hade ca 40 opublicerade kommentarer att svara på! najsbajs. okej ska inte vara för omogen nu men ärligt snart får jag ta en paus med dessa oändliga kommentarer. [jag vet att jag tjatar!] och  jo vi gillar när ni kommenterar, det är att svara på dom som är problemet.. :)

åhjuste vi hade besökarna på topp igår hela 73 stycken (!!!!!!) jag älskar't. keep it up cuties. ♥ och vi har ändå haft bloggen i 21 dagar idag! ammmmmazing!

phew idag.. har jag gått i skolan. jag ångrade mig lite, hade egentligen föredragit att varit hemma men det var kul att få träffa alla igen efter 1 vecka.. eller ja 3 dagar! efter skolan så har jag varit med ett par kömpisar. JA jag har kompisar, häftigt va?! nej nu ska jag äta middag. uppdaterar mer senare! //bullen.

FRIIIIDAY

tjenare . sjukt skön dag idag - slutade halv 12 (a) Bullen däremot slutade typ 20 i 2.. ;O *hoppas hon överlevde*
men men, nu sitter jag i alla fall SJÄLV här hemma och ska väll snart äta snart, kommer va själv en ganska stor del av kvällen vilket nog kan bli ganska skönt tror jag.. :)
undra vad bullen har hittat på efter skolan idag, har inte hört något av henne .. /BuBbLaN'

HAHA SO DAMN TRUE!

Hey grils, we're all superman's! who else can bleed for a week without dying?!
haha den där meningen gav mig ett leende på läpparna!

men nu ska jag duscha och tvätta bort denna förkylningen eftersom jag faktiskt ska gå till skolan imorgon! haha så lat jag är. går på måndag och på fredag så nice vecka så det finns inte! ;) men bubblan sa något till mig på msn om att vi skulle ha prov på no lektionen imorgon! (ja jag vet no på en fredag, det suger verkligen) och det skulle vara något som dom hade haft på lektionen igår eller idag eller vad hon nu sa. och jag kan säga redan nu jag tänker absolut inte göra det där provet! NO FKNG KIDDING! isåfall ska jag klaga så att no läraren går sönder. trust me.

anyways. vi hörs imorgon cutiepies. avundsjuk på bubblan som slutar halv tolv medans jag slutar tjugo i två. well life is a bitch! ha en fortsatt bra kväll! //bullen.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH inte igen!!!!

H*LVETE också. internett har hackat upp sig... IGEN. och kommentars grejen också. suck nu kan jag inte stänga ner sidan. ååh så himla onödigt. jag hatar internett. ska kanske börja köra på firefox för jämnan.

vi åt tjockpankakor idag. mycket gott och kreaktiv storebror som man har så hade han haft apelsinskal i degen den här gången. jag och min andra storebror vart en aning skeptiska till en början. men det smakade faktiskt helt okej! dock råkade jag på disken. fast jag körde in allt i diskmaskinen utom plåten så det gick väl ändå ganska fort.

inget långt inlägg. men lång väg tog det för att skriva det. efter alla kommentarer. Bubblan har det lyx. hon slipper svara på kommentarerna. hon kör go with the flow. jag får göra allt jobb. nejdå. men dessutom ska hon iväg på semester. så himla orättvist!! fast hon lovade att jag skulle få åka med i väskan.. schh hemlis! //bullen.

TIRED IN MY LEGS!


haha härlig bild, right?!

men träningen gick väll bra, men Bullen kom inte dåh.. *snyyyyft* haha nej ^^
men nu ska jag ta och tjäna lite money eftersom jag åker iväg på en semester på påsklovet! ;D ska bli kul! :) /BuBbLaN'

Ganska bra kommentar!

Kanske är fler som undrar det hära. så jag svarar på det i ett inlägg så alla får ett rakt och vettigt svar!


svar: jag tycker inte att det är jobbigt på något sett. eftersom vi båda känner varandra bra och går i samma skola, klass och har kännt varandra sedan lågstadiet. och vi har samma intressen ungefär och därför har vi lätt att skriva om saker som vi båda gillar osv. och sen så är det bara en av oss som svarar på kommentarerna och det är jag. eftersom jag är den som spenderar största tiden framför datorn så jag har mest tid över att svara på kommentarerna och jag tog på mig ansvaret när bloggen startades och svarade på de första kommentarerna och sen har det blivit så, just för att bubblan då inte riktigt förstod vad kommentarerna handlade om. så därför har vi, eller jag en speciell relation med våra läsare. Jag vet t.ex. också exakt vem och vad jag har skrivit kommentaren till [undantag kan vara om man skriver mycket med samma person om inprincip samma person i flera dagar då kan man glömma efter ett tag.] och sen dagboks grejen har vi ju valt att hoppa över eftersom vi är en aning privata och anonyma i bloggen. och våra kompisar som kanske börjar läsa den här någon gång i framtiden vem vet så vet vi vad vi ska skriva och vad vi ska akta oss för att skriva för att dom inte ska få reda på vilka vi är. inte så svårt.. så vi skriver alltså inte någon slags "dagbok" utan vi skriver det som faller oss in att skriva om. sen är det inte säkert att vi uppdaterar lika bra som vi gjort på senaste tiden eftersom vi skriver när vi vill, när vi kan och när vi har tid. skola och vänner går först för oss!

Hoppas ni och framförallt du som skrev det här blev nöjd(a) med svaret! //bullen.

ToP MoDeLL

tjing! sitter och kollar på top model just nu, och snart får man veta vem som åker ut ..
skolan gick väll bra och nu ska jag snart på träning så hinner inte skriva mycket!
och den som åker ut bliiir............ambriel! /BuBbLaN'

Ja jag är beroende.. GRATTIS till mig.


ååhå ja, jag är beroende, grattis till mig. jag spelar det här spelet om vart annat och den här förbaskade bana 11 går inte att klara! börja inte spela för det går inte att sluta! eller jo börja spela för jag måste se om man kan klara den här! och sen får jag ett anfall varje gång jag dör.. suck så patetiskt jag är. uuh. //bullen.

Let us die young or let us live forever.


jag ger er 1 minut av mitt liv med detta inlägg. random pic. random select. Ok. jag behöver hjälp här...

skriv en kommentar om vad ni vill att vi ska blogga om. skriv vad som intresserar er. skriv vad ni gillar/underhåller er att läsa om. skriv det alltihoppa här!

åandrasidan så blir vi glada ifall nu orkar rösta på oss här. känn absolut ingen press! //bullen.

Varma Koppen FTW!

TuuDLeeS. Har nyss ätit lunch, för första gången på de här tre dagarna jag varit hemma nu. I brist på annat blev det soppa. Jag fick ren "panik-damp-attack" när det inte fanns någonting att äta! sen så tittade jag soppa i en låda dock var ju det sparris och räksoppa som jag absolut inte äter. så jag gick in i skafferiet på hopp om att hitta grönsakssoppa istället! Jag tror jag drog ut en hel hylla ur skafferiet tills jag hittade en kycklingsoppa. eller "Redd Kyckling" tror jag den hette. den gick i alla fall ner + lite smält glass och andra avenyn på det! Men till sist en zyx. //bullen.


Andra Avenyn song - Friday I'm In Love - The Cure. Lööv It.


VAD TYCKER NI..?


vad tycker ni att vi ska göra här på bloggen, ska vi ha mera klipp, mer musik, tävlingar och frågor?

NU
får ni changsen att bestämma! vad vill ni läsa om?


släng in en kommentar. vi tar åt oss av allt möjlig och ska försöka göra så att så många som möjligt blir nöjda! //B'n'B.

Den nya klackskon kanske..?


ganska äckligt huh?.. skönt med en spik i hälen.. eller vad vet jag inte direkt så att man har provat. Senaste modet, en spik i hälen. mycket snyggt till sommarn, eller vad säger ni?? //bullen.


VECKANS BLOGG...? O.o


YessssssBOXX. jag och bubblan är nu med i veckans blogg på den här bloggen! tänker inte be någon att rösta på oss, för jag vet hur irriterande det är, tex via kommentarer osv. det är helt enkelt upp till er själva om ni tar er tiden att rösta på oss eller inte. vi skulle förståss bli mer än glada.

tävlingen håller på till lördag så ni har ju lite betänketid på er. //bullen som fortfarande är sjuk Ja.

Ni gör våran dag. klicka här för att komma driekt till inlägget!


FÖR ATT BLI AV MED HALSONT..


ät en skål iskall glass och ät 3 Zyx + lite äppeljuice om dagen så mår halsen bra inom kort. min mår faktiskt bättre redan efter 2 dagar!
har inte den blekaste aning ifall jag går till skolan imorgon eller inte. hoppas inte. får väl "spela" sjuk i värsta fall, nej skämt åsido. nu ska jag i alla fall titta på tv eller något. vi hörs imorgon tidigt eller sent återstå att se..
godnatt med er skalbaggar, no offence! sov så sött! //bullen.

HAHAHAHAHAHAHHAHA

ta 7 minuter av ditt liv och titta på den här videon finns några riktiga sköningar till katter!
HAHAH speciellt kolla noga på katten 4.40 vilken cooling alltså. jag avgudar kissen!


Bruce Den Allsmäktige.

HAHHAHA guuuuud. filmen är gö' bra! jag låg och kollade på den och sen kom jag på mig själv att jag höll på att somna men tvingade mig själv att se klart filmen för att inte missa det roliga. hahahah och ni som inte har sett den tycker jag ska se den så fort som möjligt! den får en verkligen på bra humör! NO KIDDING!

Ni som HAR sett den vad tycker ni om filmen?
Och tycker ni att Jim Carrey's filmer blir en aaaaning för mycket ibland??

And that's the way the cookie crumbles! //bullen.

VÄÄÄÄÄÄLJ!

sitter och lyssnar på "keep on walking" just nu, ganska bra faktiskt ^^ men tänkte ta ut 5 låtar som ni sen får kommentera och säga vilken ni tycker e bäst/sämst! Kul va?! Haha nej, men nått att göra i alla fall x) så här kommer dom 5;

1. salem al fakir - keep on walking


2. erik saade - manboy

3. pernilla wahlgren - jag vill om du vågar

4. anna bergendahl - this is my life

5. darin - you're out of my life


/BuBbLaN'

TRAiNiNG SOOOOON

tjaaao! kom hem från skolan för typ 1-2 timmar sen.. ;) men dagen gick väll bra, dock kom ju inte Bullen.. "/ Men nu ska jag snart iväg på träning, men först blir det lite mat skulle jag tro ;) sen händer det inget mer idag i alla fall . skriver mer sen skulle jag tro! /BuBbLaN'

3 timmar senare.. typ?

ehm okej nu har jag suttit här i 3 timmar och gjort typ ingenting. dags att slänga in ett inlägg till kanske... har absolut inga planer för dagen idag. de blir väll film idag igen antar jag men.. frågan är vilken film?! jag har ju snart sett alla som jag haft lust att se. nu har jag bara massa andra filmer som jag varken orkar eller vill se på.. suck, just nu skulle jag behöva en film-hyr-affär eller vad de heter i närheten! sen har jag läst en hel del på kissies blogg. läser faktiskt inte den så ofta, som jag antar att de flesta gör..? i och med att hon nu har "100.000 fans" enlig henne själv, som faktiskt inte skulle kunna vara så förvånande ändå.

jag tycker inte att hennes blogg är dålig på något sett. visst hon provocerar kanske lite för mycket ibland. men hon har ändå bloggen som en hobby. och nu vet inte JAG om det här stämmer men hon säger ju själv att i bloggen har hon bara den där "kissie-imagen" och att hon inte alls är så i verkligeheten.

så vad tycker ni om kissie och hennes blogg?
är den bra eller dålig och varför?

nu ska jag nog kolla på film eller något en stund! //bullen.


GoooooooooDMoooooorninG!

godmorgon på er cutiepies! hur är det med er idag? jag känner att min förkylning börjar ta sig och jag inte alls är lika snuvig så det kan hända att jag faktiskt går till skolan imorgon... om jag orkar. men på fredag så ska jag gå i alla fall det är jag säker på om det inte händer något riktigt drastiskt och jag blir super mega sjuk!

jag lyxade till min frukost lite idag samt la mig i soffan och tittade på smallville där jag hittade en riktigt bra låt i slutet av programmet. och just nu försöker jag leta reda på en video åt er med låten med ett hyffsat bra ljud. HAHA. på videon ser dom hemska ut så ni får bara låten! refrängen är bra... //bullen.


eller ni med spotify får bättre ljud här.

Va det inte en elbil?

[LÄS: Ni som kollar på 2½ men]
HAHHAHA. jag dör. jag kollade på 2½ men med pappa i soffan. och så hade charlies mamma lånat hans bil och så hade dom fått hennes el-bil. sen så skulle dom låta jake köra för att han var så sur på sin pappa (alan) för att hans lådsas pappa (greg) var mycket coolare. och så skulle dom låta han köra och så skulle alan visa hur man gjorde:
- jake här är bromsen, och här är gasen
- var det inte en elbil?

HAHHAHAHA jag dog. den var bara för klockren.

anyways. blir troligen hemma imorgon också! skönt.. i och med att det är våran längsta dag också. men jag ska va hemma och kolla på film och mysa. HA suck on that :) //bullen.

HaLv 8 HoS MeJ

halv 8 hos mej började nyss! hahah gillar inte de speciellt mycke då, men alltid nått att se på i alla fall ^^
förutom det ska jag nog ta och städa upp på mitt rum lite ikväll, har det ganska stökigt (!)
men det får vänta ..... i alla fall en stund ;D /BuBbLaN'




HeLLoW

HeLLoW! :) Bullen va ju sjuk idag med, och jag ser att hon har varit duktig och uppdaterat er ^^ själv är jag inte lika bra på sånt där som ni kanske har förstått, men jag gör mitt bästa x)
idag gick det i alla fall ganska fort i skolan, men hade hoppats på att få tillbaks provet vi gjorde förra veckan, men så blev det inte.. "/
Sen blev det mat och lite sånt, inget speciellt liksom..
nyss åt jag middaaaaaaaaaaag och nu har jag precis haft lite roligt och ritat en bild hahaha xD


Japp, detta är jag! Fast jag har ritat till glasögonen, har inga påriktigt liksom.. ;D /BuBbLaN'

SO WASTED LIFETIME!

usch vad jag hatar när datorer ska hacka upp sig och sega sönder. speciellt när man sätter igång datorn.. det tar väll kanske 5 minuter efter att jag loggat in för den att sluta sega. nej inte 5 mera! och sen när man ska upp med internett, spotify och massa annat så tar det liksom 3 minuter att bara få upp själva rutan.
Är jag den enda med seg dator? Håller ni med mig?

Nej nu är jag trött på det hära så nu ska jag ner och kolla på gustaf. wii i'm such a baby, yesss i like it! ha det bra. Bubblan får skriva snaaart.. //bullen.

MööööVIE.

Det blev till slut Marley & Jag som blev filmen. är det någon mer som har sett den och som i så fall kan hålla med om att den är bra? faktiskt en ganska rolig film. dock en aning sorglig i slutet men jaja de flesta filmer är väl så.. eller har jag fel? snart ska jag ner igen och kolla på Gustaf - ifall jag orkar vill säga. anyways hoppas på att Bubblan skriver snart också.. hon borde väl vara hemma snart (säger jag av mina egna erfarenheter av tisdagar) vid halv tre-tre tiden brukar man tröttna på att röja runt utan att egentligen göra något (som jag tror dom gör) ha det! //bullen.

glass, grapefrukt och filmer.. kan det bli ännu bättre. det tror jag inte!

I-LANDS PROBLEEEEEEM?!

vilken film ska jag se.. ooh måste få hjälp. står emellan: sunes jul/svensson svensson/ice age/smother/bruce den allsmäktige och Marley och jag.. hjälp mig någon?!  thank u sötaste! wonderful now starts the movie!

haha gubben är bara för go' kan ICKE låta bli att le åt denna bild. nej så fort jag fått en kommentar om vilken film jag ska se så börjar mitt film mys! don't forget ice cream (a) //bullen.

BLUUUUUUuurPpp.


 - B a M c H i K K A w a O w a O .

men nej nu ska jag faktiskt ner och titta på någon reeaaally good film. latero cutiepies :D //bullen.

Bra dag att vara sjuk på.. HELL NO!

haaaa-ha. nu har jag svarat på era kommentarer äntligen! men jag kom fram till datorn vid 11. så jag kunde lika gärna gått i skolan idag. MEN jag är sjuk så därför gick jag inte. men det jag vill komma fram till är att min klass slutar 11 idag dvs bubblan. fast å andrasidan fick inte dom sovmorgon till halv elva som en annan fick *blinkblink* men jag slapp i alla fall språklektionen som är sjuuukt trist. hoppas bara vi inte fick läxa tills imorgon eller tills torsdag för då måste jag göra den.. SUCK! anyways.

dagens planer: mysa ner mig i soffan och titta på film [troligen ice age] fast kan bli någon annan också. Halsen har INTE kommit på bättringsvägar och jag hade feber imorse, fast just nu känner jag inte så mycket av näsan! thats good! :) //bullen.

I LOVE THIS!


redigerad och tagen av självaste moi!

ph: unknown. on pic: bullen&bubblan. redigering: bullen

W-A-O-W jag älskar dom här bilderna vet inte varför. fast den första ser lite dyster ut men sen scrollar men ner och ser den andra så vill man bara ha sommar! vintern kan gå och ta sig. såhär lät det i vårat klassrum när första snön kom!
Klassrop - " JAAA DE SNÖAR!!!!!!"
Jag - " f*an h*lvetes j*vla sk*t de snöar!!!!"
ungefär så... usch och nu tror jag den största delen av den svenska befolkningen håller med.. vem vem vem? wait for it.... MIG!

men nu ska jag gå och sjuka mig lite i soffan nere framför tvn innan jag lägger mig! niiighty! //bullen.

HOME AGAIN ... för en stund sen!

hemma från träningen igen nu .. eller okej, för en stund sen då ^^
träningen va väll bra, fast ja bullen, det skulle ha varit roligare om du va med!
nu har jag duschat och fixat mej och ska nu ta och fixa det sista och sen ska jag lägga mej om inte alltför lång tid - det e ju trots allt skola imorgon!
för mej i alla fall ... Bullen kommer ju kanske inte :(

men imorgon slutar jag tidigt och det e ingen träning, så då blir det mer inlägg för min del! ;) /BuBbLaN'

- Du ser ut som ett frågetecken..

- jag kanske vill se ut som ett frågetecken?! - ha gud vad jag hatar dom där. anyways doesn't matter.

imorgon ska jag vara hemma. funny. eller jag tror det i alla fall för som det känns nu så är halsen helt kappppuuttt! och näsan ja "Herr Nezeril" har verkat nu så känner inte så mycket av den men när jag väl gör det är det satans jobbigt ska ni veta. eller ni vill inte veta förresten..
börjar få slut på saker att skriva om.. höm dags att friska upp humorhjärnan snart kanske? eller vad sägs?

yeas it's me. HASTA LUEGO. //bullen.

Dessa oändliga kommentarsrutor.

YES! tänker jag när jag svarat och godkännt alla kommentarerna. TÄNKTE jag va. glöm det hörru! nej då ska naturligtvis det kommit upp några till. och så plupp plupp plupp efter varje gång jag godkännt och svarat på den så kommer den ena efter andera upp! WOHO. nu har jag svarat på alla och hann klämma in ett inlägg.. eller..?
NU ska jag redigera bilder så nu får bannemej kommentarerna vänta! [min-hals-svider/värker/göront.] //bullen!

MIN pappa är cool BARA för att han gillar tjejfilmer. FNISS.

HAAAaaha. okej i guess that bubblan har kommit hem från träningen nu. måste varit tråkigt eftersom jag inte varit där.. tihihi. okej men istället för att gå på den förbaskade fotbollsträningen så har JAG kollat på film. En prinsessas dagbok 2! waow länge sen jag såg den faktiskt och jag får väl säga att den har sina stunder.. hehe. men sen kom my little daddie hem och fastnade direkt framför tv:n PÅ mina fötter. ohyeeas. jag vet att han gillade det. HAN sa det till och med själv och det hörde jag med mina superöron som jag har. trots att de är.. små.. men okej. skriver mer sen. //bullen.

MONDAAY AGAIN

tjaooo bitches! :D
dagen har väll gått bra, inget speciellt precis, förutom PROVET då, men det va faktiskt inte så svårt som tur va ;p
men efter vi hade slutat så drog jag hem och nu sitter jag här och fixar benskydden eftersom jag ska på träning.. ;)
Bullen kommer inte komma på träningen idag heller eftersom hon fortfarande e lite sjuk vilket e lite tråkigt "/
men men.. :)
så nu ska jag snart dra då, men skriver mer senare!

BuBbLaN'

Header missbrukare.. HE..HE...

well well ny header IGEN. blev inte nöjd med den igår så jag skulle ändra den idag men fick en ny idée och gjorde den så istället. så va tycker ni? blev det bra eller blev det ur uselt? öppen för kritik!

vad händer nu då? jo bubblan ska på träning som inte jag ska för att jag är sjuuuuk, ändå skönt att slippa träningar ibland har tränat nonstopp nu sen jag började i nya laget känns det som. men tror också det var därför jag blev sjuk eftersom vi tränar oavsett väder. så vi har sprungit runt på en jädrans fotbollsplan DRÄNKT (!) med vatten! myyysigt säger jag bara.

så nej nu ska bullen gå och bädda ner sig och mysa till en film ++ grapefrukt! waow kan det bli bättre?! :D vi hörs troligen senare ikväll //bullen.


NOT WEIRD ONLY STRANGE..

och.. DÄR åt jag upp sista biten glass som jag äntlige fått i mig nu efter en aning glass-sås i skålen. fick för många kommentarer att svara på samt berätta för en kompis om vårat prov idag och svara på sms. herregud så körigt.. när vi ändå pratar om prov så var det satans lätt! så vi hoppas på näästan alla rätt i alla fall. både jag och bubblan vi fick t.om. sitta brevid varandra på provet. men nu ska ni inte tro att vi fuskade bara för det!

och jag gick i skolan hela dagen idag. jag orkade inte ens gå hem hur konstigt det än låter. men jag tror faktiskt jag blir hemma imorgon för det känns som det ska rinna ur näsan på mig när som hellst och jag har bara LITE *host* smått ont i halsen. men glass hjälper som tur är något gott!

tänkte snart bädda ner mig i soffan och sätta på någon film, lite mys sådär. såg ju Luftslottet som sprängdes igår kväll. den var helt okej.. fast det handlade för det mesta om Lisbeth skulle in i fängelse eller inte och inte så speciellt mycket annat.. men den var i alla fall helt OK. //bullen.


NY HEADER IGEN!

en ny header once again! så här skulle den ha sett ut fast det fick inte plats så jag får väll försöka förminska det på något sett senare. fast jag orkar inte just nu. för nu måste jag plugga till provet imorgon ifall jag nu ska gå! men ingen idée att changsa. vi hörs imorgon eller ytterst kanske senare! :) //bullen.

HAHAHHAHA

jag skulle nyss förklara för bubblan hur det kändes i min hals och så börjar hon mobba mig för att jag ritade typ finaste bilden :( haha så elakt!! ska plugga lite sen fixa ny header och sen ska jag kolla på den sista stieg larsson filmen Luftslottet som spränges! :D adiooos //bullen.

TOOOO BAAD!

hej på er.
söndag idag då.. och jag skrev inte igår.. varför? jag mådde SKIT! ;O
p.g.a att vi e lite hemliga i den här bloggen *hihi* så tänker jag inte berätta anledningen direkt, men jag kan säga så mycket som att jag hade utslag över hela kroppen och kunde knappt sova inatt och kräktes vid 6-tiden!
INTE KUL! :'(
men nu mår jag nästan helt bra i alla fall! :)
Idag va det träning också..Bullen kom inte eftersom hon e lite sjuk "/ sorgligt!
men hur som helst så e det PROV imorgon och därför så måste jag ta och plugga!
men skriver mer ikväll i alla fall ;)

BuBbLaN'

(Det där du skrev förut Bullen, om att vi måste göra om det där i sommar igen, - SVAR; självklart! hade ju grymt kul! ;D )


REPRIIIISER here i come!

om 5 minuter börjar dating in the dark som jag missade i tisdags. och sen efter det är det även desperat housewives som jag OCKSÅ missade i tisdags. aj aj aj då. skäms på mig. i guess att jag var för upptagen med datorn.. hehe :$ måste verkligen skärpa mig med det dära.
sen har jag lite halft börjat pilla på en ny header ännu en gång! men jaja vi får se. jag är inte direkt proffs när det gäller den där grejen så det är knappt att man orkar. men men vad gör man inte. adios amigos //bullen.

ÅÅÅH så GLADA vi blir! :)

MASSA Kommentarer. ni anar inte hur glada vi blir. förutom detta underbara väder idag som jag inte kan gå ut i och hitta på något kul i eftersom jag är sjuk och för att jag MÅSTE plugga till soprovet tills imorgon så blir inte denna dag bättre. känns ändå som jag har sissodär lagom koll på so:n och jag känner mig bara allmänt glad idag. nu har min storebrorsa kanske (förhoppningsvis) har vaknat så jag kan hämta tempen och se ifall jag har feber. och bara för att jag är på så bra humör idag så bjuder jag på en liten bild nu också :) //bullen.

Bullen Lööövs Grapefrukt.

GooooooDnight Computer!


med denna bild på våra egna små pluttiga vindruvor som vi hade förra sommaren säger jag godnatt! har ingen ork att sitta vid datorn mera. ska försöka ta mig ner och se om det är något på tv att se idag. annars går jag och lägger mig. måste vidrigt erkänna att det var skönt att göra något av dagen idag istället för att bara sova. WOW att jag ens skrev det där... måste vara någon speciell förkylning som får mig att bli så här konstig alltså!!

anyways. godnatt sötnosar! vi hörs imorgon hörrni //bullen.

WINNER OF MELODIFESTIVALEN.

att jag ens skriver det här inlägget känns lite overkligt eftersom jag inte ens följer melodifestivalen. men ändå jag såg vem som vann. det brukar egentligen vara Bubblan som skriver om det här men waow ikväll är det min tur + att bubblan inte ens kan skriva eftersom hennes dator är lite tokig. ANYWAYS!

det känns som om att sverige har lite mera att komma med i eurovision i år än förra året. patetiskt en operasångare. tyckte verkligen det var ur uselt. fast melodifestivalen är förövrigt ingen stor favorit.. //bullen.

vinnaren Anna Bergendahl - This is my life.

tvåan Erik Saade - Maboy.

waow. this is good..


wow den här bilden blev jag faktiskt nöjd med. riktigt ball ju! blev faktiskt en aning nöjd! men nu så ska jag se röstningen på melodifestivalen. har inte sett något utav det men jag tänkte röstningen kan ju alltid vara roligt att se! tack vare Rosemarie gullet som sa till mig :) så gulligt av henne så hon får en länk ++++ att hon har en riktig superb blogg! //bullen.

PROPPPPPP MÄTTTT!

ohyes. jag är proppmätt. och vad sa jag att jag skulle bli liksom.. men men satte mig och tog mig den tiden att redigera lite fler bilder. fast den här gången på både MIG och Bubblan! WAOW, tummenupp! haha men men WW föreslog att vi skulle se vääärldens läskigaste skräckfilm en gång till. fast vi redan sett den en gång tillsammans redan. herregud jag skulle bokstavligen ! anywayyys här kommer en av bilderna. som bara får mig att vilja ha sommar såååå mycket! //bullen.

(Bubblan läs: haha söstaste du vi måste göra om detta i sommar igen det var förj*vla roligt hörru! .. om den nu kommer någon gång!)

Yeah We're Still A Secret.


me on pic. woooh. ännu en redigerad bild på mig! waow. snart vet ni nääästan vem jag är.. eller? nej skulle inte tro det. så duktig jag är på att redigera mig själv. HA okej det är en annan femma. tog den här bilden för att.. det blir coolt när man låter en färgadglad del av bilden vara färgglad och resten svart/vit. DONT U THINK?! :D

nu luktar det kyckling i hela huset och guuuu' va hungrig jag är. kommer äta tills jag spricker känns det som! mummmmmsiii. //buLLen

EDIT: fick just reda på att bubbland dator har miffat sig så hon skriver snarast när den har fixat sig :)

Promenad med WilliWonkan.

var på promenad med WW som är min storebrorsas filckvän som nu mera bor här på helger/lov. trevligt med en ny familjemedlem. HA skämt å sido. vi gick till shoppisen och köpte choklad. Mamma och pappa är inte hemma ikväll men det blir ingen FF fest för mig eftersoooom att jag är sjuk och det går nog mer åt det sämre hållet -.- så jag håller mig nog hemma, dock har massa kompisar frågat om jag ska hänga med hit och dit och jag vet inte vart. kommer maybe vara med WW utifall att storebrorsan ska spela sina tv/dataspel.

det blir i alla fall brorsorna som står för maten ikväll. kycklingklubbor. mumms. jag fick faktiskt välja och har tjatat om de... ja vet inte hur länge! men skyller dom disken på mig så hostar jag lite och säger att jag är sjuk!  bäst att göra det bästa av den här sjukgrejen... //bullen 


Take An Orange.


tihihii. jag har haft roligt och redigerat bilder. bland annat denna. det är ju lite ont om bilder här på bloggen pga att vi inte lägger ut bilder på oss själva (ifall dom inte är censuerade) så blir det lite svårt på bildfronten. men JAG kan i alla fall försöka lägga ut lite fler bilder. //bullen.

I'm Seriously dying for baby laugh!

HAHHA galet garv bebisen har!

HAHAH så kul man får ha.. :)

du kan inte låta bli att skratta med dom! //bullen.


TuuDleeeeS!



ritat av mig. kreativt, don't you think?! :)

nu ska jag komma på lite idéer här-va'. vi hörs senare. TUUuuDleeeS. //bullen. 

all we do is make up then break up.

den här låten tycks haft den äran att sätta sig på hjärnan på mig. speciellt de raderna där de sjunger "all we do is make up then break up.." osv. HERE U GOT! //bullen.

HA! OshiT.

bubblan har klarat sig ett tag nu utan mig. känns som jag varit en aning offside de senaste dagarna om man nu kan säga så. men statestiken har bara swosha sig ner. och jag har bara swoshat på mig en förkylning.. once again! oheys att jag ens lyckas.. men nu ska jag i alla fall skärpa mig lite när det gäller att skriva. får slänga in ett par fler inlägg och svara på kommentarerna som nu fixat sig! GR8! men ja. vi hörs snart igen :) //bullen.

VEEEM ÅKEEER UT?!

okej, sitter och kollar på let's dance just nu, och snart får vi veta vem som åker ut! spännande! haha ^^
undra om willy klarar sej en vecka till, tveksamt alltså.. ;O

men nu ska vi få veta vem som går vidare först, och det bliiir.......claudia!
och den andra som går vidare bliiir.......mattias!
och den sista som klarar sej är...........WILLY!!
så molly åkte alltså ut!

nej nu lägger jag ner det här!
BuBbLaN'

FRIIIDAAYYY !!

yeah! freeedaaag! :D
dagen gick fort, efteråt blev det lite mat, bl.a PLÄTTAR (a) mycket gott haha :)
men nu börjar let's dance så ska se på det nu, skriver nog senare!

BuBbLaN'

What's ghost whisperer with out jim?!

oshit. någon mer än jag som såg ghost whisperer idag?! oshit jag dog. det var något spöke som förhindrade ett par från att gifta sig. och sen så blev mannen helt galen och ja jag vet inte vad. sen så åkte jim (melindas-huvudpersonens boyfriend) dit och skulle ta reda på de misslyckade brölloppet. och sen gick han in i huset där den galna mannen var. (det visste inte han) och sen kom melinda dit med någon polis kompis till jim (som är sjukhusguy typ) och mannen i huset hade ett vapen. sen tog jim vapnet och polis kompisen trodde de va mannen så han sköt och sen dog jim på sjukhuset. typ och aaah shit. jag MÅÅÅSTE se imorgon. men jag vetefan vad det är för tid på fredagar för vanligtvis är det på 4:an kl 15.05! men vad fan händer nu?! nu när inte jim är med. det blir ju katastrooof. och dom som precis skulle försöka få barn och allt. asså blä. den där polisen kan ta sig någonstans! så sorgligt slut.. :( fail att jag låter som värsta tv-geeken nu men ah haha (A)

byter samtalsämne nu då. bubblan sa hejdå till mig för ett tag sen och sedan dess har jag underhållit mig via spelen på facebook. i know i'm a nolifer yesssssbox. och jag ska väll också dra mig tillbaka snart antar jag.
JUSTEF*N jag har utvecklingssamtal imorgon......... shit. jag dör klockan 3 på en fredag. NO SHIT kom på en bättre tid för fan jag har ett liv människor?!

anyways det här är nog det längsta inlägget i pershake's historia. gud OMG. HAHAH. dör. godnatt! //bullen

trainiiiiiiiiiiiiiing

haj!
skolan gick som vanligt - hade prov, men det gick ganska bra! ;)
sen kom jag nyss hem från träningen och har suttit och kommenterat lite nu, men nu ska jag göra något annat och sen gå och lägga mej hyffsat tidigt idag, är väldigt trött i benen alltså [!]
och imorgon e det fredag! SKÖNT! :D

BuBbLaN'

Typ Ett Förlåt. eller va?


ahahha. typ som ett förlåt för att jag inte han/orkade blogga igår så kommer ett awsome humor-vatten-klipp. vid 1 minut börjar den roligaste scenen. ahah. skrattar lika mycket varje gång. ENJOY! //bullen.

Ang. Kommentarer.

det kan ha varit en del sega och missade svar på kommentarfronten. dock har jag inte kunnat svara för det blev något fel med internett då. surt.. i know. anyways. vi försöker och jobbar på problemet. hoppas ni klarar er anywaaayys. vi svarar så fort vi kan! //bullen.

mindre bloggande, mer plugg! "/

hej .
okej, skrev inte mycket igår.. och har inte skrivit något hittills idag.. dåligt.
men jag måste faktiskt sätta skolan först! har läxor och prov att tänka på, och sen träningar och kompisar, så denna blogg är ju något jag gör när jag hinner.. ;O det är ju trots allt bara en hobby..
men idag gick väll skoldagen bra, och imorgon e det PROV då ! hoppas det går bra.
sen e det träning imorrn med, så får se hur mycket bloggande det blir..
och nu ska jag plugga!

BuBbLaN'

SCH. JO DET VILL DU VISSTE!


(jag ligger i soffan och tittar på tv och orkar verkligen inte röra på mig)

mamma - gumman ta bort brödet och smöret från bordet också.
jag - men **** kanske ville ha bröd.
brorsa 1 - nja.. det kan jag säga redan nu att jag inte vill ha.
jag - sch det vill du visste!
brorsa 2 - "det vill du visste" hahah.


WE WANT YOU STALKERS!

thiihi. nyss har jag käkat. strax ska jag fixa till en liten "familjekonversation" igen på paint! ohyea. gjorde en nyss till det här inlägget också bara för det. men nu ska jag fixa lite till. men ska väl datorverksamheten läggas ner tidigt idag. har ju trots allt prov på torsdag som jag inte pluggat till.. //bullen.


haha så fail bilden blev när man la upp den på bloggn'

I NeeD A JackeT !

haaaaaaaaaaaaaaaaalloj!
idag gick skolan ganska fort *punkt, punkt*
efter skolan blev det mat, och sen på jakt efter ny jacka!
hittade några intressanta faktiskt! men det blir inget köpt idag i alla fall .. ;o
nu ska vi nog ganska snart äta, och sen blir det lite PLUGG .. "/

hörs!
BuBbLaN'

nemen HEEEEEEEEEEEJ!


gult may be fult men i det här fallet är gult såå mycket bättre! usch jag kastade bort 109:- på den där mascaran och jag kunde använda den i.. låt oss säga MAX 2 veckor. nu är borsten helt kaputt! det går seriöst inte att använda den längre. så idag for jag och köpte en ny. en som man kan lita på. dvs den gamla, ordinarie verisionen. den gula! //bullen.
the Colossal volum' express - hiss for this!
the Falsies volum' express - diss for this!


ÄR DU FÄRGDÖV ELLER?!

hhahha rubriken knäcker. nu ska jag torka håret sen blir det tv. sen läsning för att kunna sova. kommer behöva så mycket sömn som ens går nu den här första veckan annars kommer jag vara heeeelt utslagen fan.
men vi hörs imorgon hörrni :) //bullen.

ONce it was THIs GirL wHo...

gud OMG. haha så sa min kusin i.. lördags (?) sen när jag berättade det så reagerade hon inte sen när hon sa det igen för sig själv fattade hon. haha. vi låg och skratta en del. när vi såg på film hade en man armen uppe i luften så hon ba från ingenstans: PEACE POLICE! haha.

men nu byter vi samtalsämne här. kom på att vi inte har no imorgon. SOOO great. juste jag har ritat lite. men orkar nog inte lägga över bilderna från kamerna. eller kanske. eller så kanske inte. de KAN komma imorgon. juste sen har jag hittat vääärldens Mysigaste låt!

Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm

hahha så grym. /bullen.

Svenska HollyWood Fruar

SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR NU! hahaha xD
just nu e de reklam och sen kommer Anna Anka! hahaha, de här programmet e faktiskt roligt att kolla på ;D

BuBbLaN'

MÅNDAG IGEEEN

hello cuties!
idag började skolan igen då ... DAMN! men de va inte så många lektioner i alla fall vilket alltid e skönt ^^
efteråt va de träning - blött som bara den! - och nu e jag hemma igen!
fick läxa i no tills imorgon också .. *SUCK* så måste väll göra den nu .. "/
sen blir det nog teeeeeeeeeeveeeeeeeeeeeeee också skulle jag tro :)

BuBbLaN'

HEeeeeeeeeeeeeeLLooOOO. Cuties.

hmokej. jag har precis mumsat på en chokladboll. okej här tog det stopp nu vet jag inte vad jag ska skriva om mera.. menmen idag så började skolan. gick faktiskt HYFFSAT fort. men usch jag vill redan ha lov igen de första jag frågade var "när är det påsklov" hah. så typiskt mig :( och sen hände de en till grej på matten så sa läraren att alla skulle va tysta för att de pratade för mycket och så hjälper hon mig samtidigt och sen när alla va tysta så ska jag såklart skrika ut "AHA NUU FATTAR JAG!" hehe. men jaja.

okayy. jag ska på träning idag. så jag ska kolla när den börjar och så. sen käka lite och så skriver jag trooooligen efter om jag hinner vi fick bajs läxa i no tills imorgon också. BLÄÄÄÄÄÄ. //bullen.

PluGG, PluGG, PluGG

har pluggat lite spanska nu och ska fortsätta plugga ännu mer! vet inte om jag orkar skriva mer sen, annars blir det imorgon! imorgon ... första skoldagen efter lovet! ;O

BuBbLaN'

galet tråkig dag !

hej ..
blev väckt imorse av brorsan som kollade på film ! inte kul -.- men gick i alla fall upp, lika bra att förbereda sej inför morgondagen.. ;O
men idag har det inte hänt mycket, har fixat rummet bland annat, och sen kollat film ... Vilken? Jo, Hitta Nemo! hahaha fråga inte varför, hade bara lust att se den :$
men nu måste jag nog ta och plugga lite *SUUUUCK* orkar verkligen inte :'(
skriver senare igen !

BuBbLaN'

Just because..

skriver för att... skriva. men har två prov i veckan ska försöka motivera mig till att plugga lite so och spanska. gaaaaaalet jobbigt. orkar verkligen inte. men först blir det en bulle att äta :) och hoppas bubblan skriver lite idag under dagen också. //bullen.

Waaah det regnar in!!

jag vaknade i morse... så var den dagen förstörd. nej inte riktigt så illa var det ändå. men strax inpå för det är idag man har ledigt och sen börjar helvetet igen.. nu kommer ångesten - faktum är att den redan har börjat. men det är ju inte långt kvar till påsk så nu får bannemej dom här veckorna gå undan och så är det snart påsklov!

hm. okej åter till rubrik. jag vaknade imorse och skulle gå ner mot tvsoffan och fixa frullen och så känner jag hur de droppar på armen i trappan. ohhh great. som om vi inte har nog med projekt här hemma och fixa utan nu ska det läcka in också...

iallafall så har jag spanska och so prov de här två närmaste veckorna så jag måste plugga lite idag. så jag var varken sminkat mig eller klätt på mig för att gå ut och umgås med någon idag. noway. jag ska inte göra något vettigt idag förutom att plugga. om jag nu ens kan skaffa motivation nog att börja göra det.

hmokey blev ett ganska seriöst inlägg wow första gången?.. nej okej. hejdå jag lär ju skriva något mer idag //bullen.

go and get some sleep

hello .
nu e filmen ganska snart slut och jag ska bara kolla klart på den och sen lägga mej skulle jag tro - måste börja förbereda för måndagen, skolan börjar igen och det kommer kännas som jag vet inte vad när klockan ringer :s
så godnatt i förskott (eller vad man säger haha) på er allihopish!

BuBbLaN'

HISS ELLER DISS PÅ COMHEMREKLAMERNA..?


Den måste man ju medge e bra, right?! ^^

och den med haha ^^

men denna tycker jag inte e speciellt rolig.. ;O fast lägg märke att dom går direkt från L till XXL och hoppar över XL.. ;)

själv har jag skrattat som f*n åt dom här flera gånger, i alla fall dom två första xD tycker ni också dom e bra?

/BuBbLaN'

NoTTiNG HiLL

halloui!

har tyvärr inte bloggat idag - no excuse! ;o
menmen, idag gjorde vi förresten egen pizza till lunch! hyffsat lyckat haha ^^
kollade också på melodifestivalen förut, gillar de inte speciellt mycket då, men va ju tvungen att se vilka som kom till andra chansen x) det va pernilla och jessica! om ni kollade - tyckte ni det va rätt som gick vidare?
nu sitter jag här och ser på Notting Hill . gillar den filmen faktiskt!
nu ska jag fortsätta kolla - bye so long!

BuBbLaN'

HAHAHHAAH **** ÄR GAY.

Familjesamtal:

morfar - **** (kusin) har du något fästmö nu?
kusin - va?
morfar - har du någon fästmö nu?
pappa - **** har ingen flickvän, han har pojkvän.
pappa - **** är gay.
kusin - nej morfar han bara skojar.
pappa - **** pojkvän heter *mörkröst* berit!
pappa - beeerit som rakar beeenen.

HAHAHA. nu ska jag ner och fika &&&&& se vad morfar fick i present och kolla på den ur trista melodifestivalen. TJIngeLing! /bullen :)


när man skrattar åt sina egna skämt har man lyckats!



hahah. jag skrattade åt mitt eget skämt i säkert 10 minuter. och sen så hör man: "**** du vet väll att man inte ska skratta åt sina egna skämt? -.-" haha och då börjar jag skratta ännu mer. ohmygod jag lyckades verkligen! ;) eftersom vi ska gratta gubben idag då får nog bubblan stå för den mesta delen av uppdateringen skulle jag tro. om hon nu inte somnade in igårkväll efter let's dance... anyways. adios! //bullen.

IF YOU WANNA TAKE CONTROL OF SUGAR AND CHOLESTEROL.

HAHAH. morning guys! wassup? nejmen okej den här morgonen har varit tokig. låg och degade mig i soffan med storebrorsan hans flickvän och pappa ett braaa tag imorse. sen så bestämde jag mig för att tvätta håret och duscha. sagt och gjort och nu så har jag sminkat mig och tog mig precis fram till datan!
Jag och min storebrorsasflickvän är så sjuuukt lätt roade. vi satt och asgarva åt hönorna i den här reklamen, eller framförallt jag.. hehe bästa reklamen på länge! dessutom kan man sjunga med i låten! :$

hahah have a nice day. idag ska vi fira morfar gamla gubben. han fyller år nu på onsdag.. aotch jag har tappat räkningen men han är väll uppe i 90-.. ska vi säga 3. //Bullen.

ALLA HAR FACEBOOK!

HAHAHA den här bilden är ju bara för klockren. den slår ju verkligen allt! det är fortfarande fredagkväll och min humor är verkligen på topp! :D fast börjar bli en aning trött nu faktiskt. så det blir nog inte SÅÅÅ många fler inlägg för idag i alla fall kanske något till. //bullen.

Sjukt kär i den här låten. ♥


den är så sjukt vacker. har lyssnat på den säkert 10000 gånger om. tröttnar aldrig.

och statestiken har höjts idag igen från igår. det gillar vi! keep it up guys! Bubblan tycks ha svikit mig. hon skulle ju logga in igen och let's dance är slut nu. haha apropå let's dance. så fick man höra ett utbrott nerifrån när mor min märkte att willy fortfarande är kvar och en av hennes "favoriter" åkte ut eller vad man ska säga. sen så hör man det här:
mamma - "varför röstade du inte!"
pappa - "ska jag rösta?! det är ju du som är upprörd över det här?"
storebror - "HAHA är ni verkligen så engagerade i det här så att ni röstar?!?!?"
hahaha. ganska roligt med våra små familjesamtal ibland. // Bullen.

SCHHHH WE'RE A SECRET!

Hemlighetsstämplat!


hehe här har ni en bild på mig och bubblan. ohyeah. vi finns faktiskt påriktigt. vem kunde tro de?! :)

Do YoU WannA BE MY FjortiSBoY?

HAHHAHA den här låten bara ploppade upp i mitt huvud ingen aning varför. haha men den är ju verkligen helt awsome don't yah think? xD // bulleNN

LeT's DaNcE !

Let's Dance Next (!)



BuBbLaN'

Vaniljbulle VS Kanelbulle..?



hahah jag älskar pain okay. så jag gjorde det här som vi diskuterade allllllldeerrrrllleessss nyss! haha no-lifer. ohyezzz. okej men så här byts samtalsämnen via msn. hahah. blev också lättare att göra det på paint eftersom vi har våra vanliga namn på msn och då måste man ta bort och grejsa och det här blev lättare (y) men kolla hur seg bubblan är i början.. HAHA :D /buLLeN.
BTW. vad är godast?! vaniljbulle eller kanelbulle? - ni som inte smakat vaniljbullar ShuT iT'

mOOOOOOOooooVViiiiiiiiiiiiIIIeeeeeeE

TJOLAHOOOOOP!

idag såg jag och bullen på film! :D mycket trevligt! förutom detta och då också mycket skratt så har det inte hänt nått idag typ.. ;) nu ska jag tare' lugnt och kolla let's dance - HEJA WILLY! hahahahaha (not) xD

BuBbLaN'

Oh my god. Obama like avatar and someone is pruttig.


HAHa. that's funny. /bullen.

Du har förlorat din myckighet..

NOSHITT att vi har haft kul alltså. filmen var awsome! :) fast nu känns det lite tjockt i magen. aotch. ehm okej men jag har inte speciellt mycket att säga. ont i magen bara.. och juste det luktade bajs på bussen påväg hem, och mammuten (bubblan) hade oerhöört mycket damp på bussen. mer en vanligt. tihihi puss :D
"du har tappat din mobil" / "nej jag håller i den nu din mupp" / "jag vet det va det som var meningen!" - det här är vår humor. HAHA -.- aI'm smarT.  /BullennnnnnnnnnnnnnN

fghjklöä'

vi ska kolla på bio idag woho. det ska inte ni :) okej men nu ska vi göra nått :)
Vi skriver senare. ikväÄÄll.

ÅååååååååHH jag orKaR inTe,

ger upp nu med det här. det får se ut som.. ja only god knows. jag ska göra mig i ordning och sen ska jag hitta på något med BubblAn yeah. okej jag har inte ens börjat. det blir rejser me pågåååååång. okej jag är fett schne på vissa just nu. vad gör jag jag ska byta om. okej hejdå. varför skriver jag. åååh hahah jag har damp. okej. hejdå.
//BuLLeN.

Nytt é Bra!

okej har fixat lite nytt nu. men nu måste jag göra om kommentarsrutan igen. SUuuuuuuuuuuuuuCk. anyways. det tar väll inte sååå lång tid... hoppas jag.  /bulleNNNNNN

GodNighTy.

stänger ner det här nu. orkar inte sitta vid datan längre. ska bara lyssna till slutet av spotify listan och sen logga ut. hörs imorrn hörrni! /bullen


fiiilm på 6:an! ;p

helluuuu!
träningen gick väll bra...... :) men kallt va det!
nu kollar jag film på 6:an, ganska spännande faktiskt!
men mer har inte hänt idag, låg i soffan halva dan fan xD

har haft denna låten på hjärnan stora delar av dagen, och bra e den också! ;)

en vanlig dag - ulrik


BuBbLaN'

OOOOOhh MY GOSH i love THIS GiRL!


ni som tycker att hon är dåligt helt ärligt kan ju fan ta sig! hon är awsome!

time to shower. yeah yeah time to shower. nu kom jag och tänka på den där som sitter och rappar på toan "i'm sitting on the toilet. yeah yeah" haha nejmen okej. TudiIIIlooooU! //bulleN.

AAAAAAAAAADIiiiiOOOS.

bubblan har fortfarande inte kommit men jag måste fixa det sista nu innan träningen. HEJDåååå! // buLLeN :D


GURKAAAAAAAA FACEEEEEE!

haha okej jag och min storebrorsas humor.. eller ja mest min. eller igentligen bara min. what eveeeeeeeerrrr. okej, idag har jag varit på dagis. ohyeah. jag hjälpte mamma med lite jobb så nu blir det + i månadspengen! annars blir jag fanimej arg. OKEEEEEEY snart kommer bubblan hit vi ska på träning. so great! mkay. the end of this, måste byta ommm!!! //buLLen.

torsdag, chilla, träna

HALLOJSAN!
vaknade ganska nyss faktiskt.. ;)
idag e det redan torsdag! ;O ska inte göra mycket idag - njuta av att det är lov! ^^
sen e det träning i snön idag igen senare ikväll..
men nu ska jag lyssna på musiiiik och kanske sjunga med också höhö x)

BuBbLaN'

TieRD eYeS!

jag är trött. OHYES! no kidding for gods sake. att halka omkring på en fotbollsplan i en och en halv timme är inget man blir direkt pigg utav. men det blir en del skratt när folk ramlar :) och speciellt i slutet av träningen när det va en annan kille som skulle skjuta och drog på världens vurpa och landa rakt på rumpistumpen!! och om jag började skratta, fast jag visade det inte så mycket lite pinsamt när dom var precis brevid. HAHAH.

jag tog mig tillochmed tiden att rita det här på paint så nu är jag verkligen överansträngd. GOOODNAATTTi. /bullen.

fútbol i snön

hallojsan! kom nyss hem från fotbollsträning UTOMHUS! men de va ganska kul faktiskt ^^ nu ska jag ta en banan och sätta på nån fiiiiiiiiiilm skulle jag tro, vet inte om jag skriver mer ikväll, let's see!

och imorgon e det redan torsdag och skolan börjar närma sej igen.. ;O ÅNGEST!

BuuuubblAAAAn'

TRääääääääNiNG

okay nu så drar jag ut i snön och ska ha fotbollsträning. ohyeah funnnnnnnnnnnnn! or not.. inte speciellt taggad på att gå ut i kylan och ha träning om man säger så. men men men men men okej nu räcker det. hejdå. vi hörs efteråt! / BuLLeN

MoOOooOviE - Wedding Crashers.

Hallådär kött och blåbär. har kollat på moviiiie och började för ca 2 timmar sen om inte mer. filmen var GaaaaaL1TT bra. hahah lite små roliga grejer här och var. Me gusta mucho! ohyeazz jag kan spanska också. menjaokej. nu ska jag äta middag om ungefäääär 5-10 minuter. och sen är det bara att TAGGGGGGGGGA rejält inför träningen för jag har verkligen ingen lust att gå egentligen... undra fall bubbeltrubbel kommer på träningen. hope so. adiOOOOs now i'm going to eat. yeah. //buLLen.

morning!

morsning korsning alla glada! :)

vaknade för ungefär 2 timmar sen och har nu ätit frukost, gjort mej iordning och suttit vid tv:n en stund ^^
vad ska jag göra idag?
det återstår att se! är det lov så är det, då behöver inte allt vara planerat!
men solen lyser där ute nu, och om man bara kollar upp mot himlen så kan man nästan tro att det är sommar!
längtar VERKLIGEN efter sommaren nuuuu!

BuBbLaN'

SONG BATTLE.


Bad romance VS Rad Romance?

haha vilken tycker DU är bäst? / bulleNNN

WOOOOOOOOOOW.

HAHa. hon dog inte. det blev faktiskt 3 inlägg för bubblan igår. So Gr8! hm morning klockan är tolv och jag har redan ätitfrukost, duschat, tvättat håret och smörjt in mig. men vet inte vad jag ska göra idag så jag vet inte om jag ens orkar sminka mig.. funderar på att kolla på film idag hela dagen. känns som det behövs (a)
Hm OkaY. Ska Bädda Sängen och liiite sånt och klä på mig mera och så ska jag typ skriva mer sen O.o
//BuLLeTeN.

godnatt!

nä, nu orkar jag inte sitta här mera! ska kolla film eller nått sånt nu och sen sova - är TRÖTT - som VANLIGT! är typ alltid trött nu för tiden .. ;O men men, godnatt påer! :D
/Bubblan

vilken väljer du?!

om du fick ta vilken du ville av dom här två - vilken blir det då? :)

va bara tvungen att lägga ut detta ^^
men frågan är - vilken väljer du? :)
själv skulle jag nog just nu välja den högra haha xD

/Bubblaaaaaaaan

jag är helt och hållet levande !

hallåjj!

jag lever - jag lovar!

sorry att jag inte har skrivit mycket idag heller! har bara lite annat i life att sköta you know.. ;)
men idag har man i alla fall åkt SKRIDSKOR! är inte precis bäst på det kanske ^^
men efter ett tag gick det ganska bra i alla fall hahaha x) Bullen kom igång ganska snabbt - kul för dej! :)
förutom detta har det inte hänt mycket idag, och nu sitter jag här och gnäller på mina halvt döda tår.
men dom överlever nog ;p

/Bubblaaaaaaaaaaaaaaaaaan

SÄSONGS START

Nu blir det desperat housewives. Vi hörs kanske efter. eller så får vi höras imorgon :D TUDiiiLoooUU. //BuLLeN


ANDERS OCH MÅNS.

Tjejer VS Killar. SLUTET ÄR BÄST.

Hipphopparna. HAHAHA kolla den där killen han frågar saker. störd.

Svåra ord. Någon som ens vet vad de här orden betyder?!?!?

Varför faller saker alltid neråt? haha. så sjuka så det finns inte.

vad smakar vatten? haha. "vetu att jag blir så trött på dig ibland måns?!"


haha dom här killarna är för go'a. // bullen.

B Ä R B A R C O M P U T E R .

yiha. Mamsen har köpt en ny minidator till sig själv så jag ska få hennes gamla. eller om jag inte får den så tänker jag tjata mig till den! äntligen. nu kan man ligga och kolla på film i sängen. SOOOOO SWEEEEEEEET!
undrar om inte Bubblan har dött. no answer on msn. NOT GOOD. have to fix this. // BUllEN

HAHHAHAHHAHAHHAHAH!


vilket j*vla språk gubben har! HAHHAHA.

Vilket liv dom har! HAHAH.

TOTALLY SLUTKÖÖÖRD!!!

sitter här nu förvånar mig ens att jag tog mig hiiit (!) anyways det var SKIIIIT KUL att åka skridskor. har inte gjort det på länge fast fötterna värkte en aning efteråt och jag var och är slut i hela kroppen! OCH JAG RAMLADE INTE! wooohoooo. Bullen - Bubblan 1-0! undrar varför hon inte skrivit idag förresten. den där stållen nu ska jag säga till henne på skarpen! sen ska jag fortsätta leta lite roliga klipp på youtube och såååånt! :)

Hej svejs! /bullen.

MORRRRRRRRRRnnnnnnnnnInG!

tihihi okay idag så ska jag och bubblan åka skridskor samt några andra giiirls :D haha jag ska försöka att INTE ramla en ända gång. wiiish me good luck. men jag ska vara klar om 40 minutiiies så jag ska skynda på lite för har inte sminkat mig än :O Men Vi Hörs Hörrni! :D / buLLLLLLLeNN

ASSÅ JAG DÖÖÖR!


HAHAHHAHA. jävla mongos som har ändrat allting. jag dööör! HAHAHHA. okej nu ska jag ta mig ner mot tvn en snabbis innan jag lägger mig. ska inte sova bort hela dagarna har ju trots allt lov måste göra något kul av dagarna :D

SOV SÖTT VAKNA BLÖTT! // BuLLeN

KE$HA - TIK TOK


KE$HA - TIK TOK  VS. KESHA TIK TOK PARAODY.

HAHA. jag dör säger jag bara. vilken är bäst? den riktiga eller parodien? själv röstar jag på parodien har bokstavligen T-R-Ö-T-T-N-A-T på den gamla!
/Bullen som letar roliga YouTube klip i full rulle.


ruuuuuuuuubriiiiiiiiiiiiiik

tjenixen!

nu drar jag mej tillbaks mot tv:n för att sätta på en film och efter det blir det lite skönhetssömn xD

idag har det förresten varit riktigt tråkigt slask-väder som ni säkert har märkt .. -.- en stor diss på det!

men nu - tv:n!

/Bubbliiizeeen

What Would World be With out YouTube?!


hahhahahah. den här är för bäst. stackars kille alltså.

hahahha såhär svarar man tydligen i telefon för ett tag sen?

dåligt uppdaterat av mej jämfört med bullen.. ;o

hej .......................................

dålig uppdatering av mej idag - jag vet!
och inte gör det ju det hela bättre att bullen verkar vara riktigt duktig på det! :$
men det e bara bra, och våran statistik har höjts liite grann i alla fall *wihoo* fortsätt så! :D

mene idag ............ va det SNÖBOLLSKRIG! ^^ riktigt kul att vara barnslig ibland hihi ;p
nu ska jag nog spela lite spel och lyssna på MUSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK! :)

Hör nog av mej senare!
/Bubblaaaaaaan

SVAR PÅ MARK'S KOMMENTAR.


nej! inte äppel. päronpäronpäron! detgillarvi.
 ~ såhär hanteras kommentarer utan en bloggadress! så alla får ett svar på sin kommentar oavsett blogg eller ej! ~ *blinkblink*

SHE'S DAMN CREAPY!


jag blir seriöst rädd när jag ser den här reklamen.. hon är läskig och ser ut som ett spöke. okej kanske inte är hennes fel men dom filmar henne som ett spöke och dom kan ju i alla fall sminka henne lite mindre läskig..?
eller är jag ensam om detta?

det här skulle påriktigt kunna vara med i en skräckfilm..?? // bullen.

GÖ NICE ALLTSÅ!

ni kommenterar - jag gillar't. och å andra sidan så finns det redan 1 prenumerant! KEEP IT UP!

jag och bubblisen har faktiskt haft snökrig idag. och jag kom ut i snön trots allt! och de va gö nice ska ni veta! faaaast det blev en aning blött också. men jag sitter här med filt nu och lyssnar lite på John Mayer ÅKKK Sugababes och en liten del Joshua Radin också.
undrar vart bubblan tagit vägen idag. hon kanske blev så chockad av mina mulningar.. vem vet :$
alllllllllllllllllLLLLLLlllafallL. så ska jag kolla på någon film som pappa sa var bra Rain Man. tror jag den hette eller nått. handlade om någon kille som hade fotografiskt minne eller något sånt. men han sa att den va tokigt lång så jag venne om jag ska gå ner nu den började för en kvart sen så det är väll dags för första reklamen nu..

Ni KansKe HöR aV nåGoN aV oSS SeNaRe. / BuLLeN.


BLOGLOVIN - ikoner!

great nu har jag fixat bloglovin ikon och där är det bara att trycka om ni vill följa min och bubblans lilla blogg (y) ohyeah det går bra för mig har börjat fatta nu hur det här med kodning och allt fungerar. GREJJT! men sen la jag också in en prenumerantikon. där man ser hur många det är som följer oss.
Och jag kan säga att vi skulle bli mera än glada om ni skulle börja prenumerera! :D

Now it's time to makeup. //bullen.

DET ÄR 1 MARS. GODMOOORGON!

YIIIIIIHA. det är måndag morgon. det är första dagen på lovet. och det är ny månad. och ja mår helt awsome!

undra vad jag ska hitta på idag. blev jäkligt sugen på att ta mig ut och leka med snön idag när jag satt och tittade på tv och åt frukost faktiskt. får se om jag ens orkar ta mig ut och isåfall måste jag hitta någon som vill leka med lilla mej (aaaa) undra vad bubblan ska göra idag förresten.. det återså att se *blinkblink*
NU ska jag försöka fixa en bloglovin knapp på bloggen! HADET.
///////bULLEn


RSS 2.0