tröööööööööött

tjenare!
statistiken bara går uppåt vilket vi gillar! (y)
 men nu e jag sjuuuukt trött efter denna helg och behöver sova ut! skriver mer imorgon! :D

/Bubblaaan

Mera nytt!

sådär kirrade ihop en lite ruta med lite information. den kan man också se till höger. sitter ju högst upp i menyn. där står allt man behöver veta om oss. Bullen och Bubblan som vi kallar oss eftersom vi just inte skriver om någonting privat. LÄS den! där hittar ni även våran mejladress ifall det är någonting speciellt ni skulle vilja säga och om det inte duger med en kommentar är det bara att skicka iväg ett mejl till oss!

jag sitter just nu och snackar lite med bubblan på msssssn och min förbaskade fot har somnat. kanske inte är så smart att sitta på den trottttts allt??!? och snart ska jag gå igenom mina "min-fot-har-somnat-dampattacker." och sen börjar mina ögon bli en aning trötta. så det här var allt för mig idag!!!!
TACK OCH HEJ, JAG GILLAR INTE DIN LEVERPASTEJ! / BulllllllleN

Päronsheakarna Hissar och Dissar.


»
Päronmilkshake's såklart!! på vilket humör man än är så blir man alltid glad av en päronmilkshake. finns inget bättre! (förklarar också namnet på bloggen)
»
Den här bloggen & alla go'a besökare! tänka sig. vi har haft bloggen i ungefär 1 dygn och har redan runt 20 besökare! DAMN that's good!
»
Sommaren. ja Go sommaren säger vi bara. vad vore året utan sommaren och allt man kan göra. det får en stor fet hiss av oss!
» Fotboll. båda vi två spelar fotboll och tycker det är grymt roligt. så därför får det en hiss! :)
» Sportlov/Sommarlov/Höstlov/Vinterlov. ALLA sorterslov är värda att hissas. så skönt att bara slippa höra när alarmet på mobilen ringer och man bara kan sova tills man själv vill vakna och bara ha lediga dagar framför sig. fast dock får man fetaste ångesten sen när det bara är 1-2 dagar kvar.


» När en Päronmilkshake tar slut! usch och blä säger vi bara. vi hatar bokstavligen när en supergod päronmilkshake tar slut. det är verkligen sadmoment.
» Snö Slask. Fy för slask så galet jobbigt så fort man går utan för dörren blir blöt om fötterna och skorna läcker in. och sen ser det så jäklans tråkigt ut ute också!
» Bussar som inte kommer i tid! så irriterande att man alltid ska få stå och vänta på bussarna i 20 minuter extra för att dom aldrig kommer på morgonen när man har brottom och allt!
» Arga, Bittra och Dryga Busschafförer. okej vi förstår att det inte är världens roligaste jobb att vara chaffis. eller det verkar inte som det på deras humör i alla fall. det verkar ju som de flesta gubbar som kör buss har pms för jämnan.
» Fulla bussar! så jobbigt när man ska stå och trängas och bli mosad varje gång man ska till skola/jobb eller vart man nu ska och så är det helt proppfullt på bussen och sen så släpper de ändå in ännu fler passagerare. iq befriade, visst jag skulle inte bli så glad om bussen körde förbi mig men när det är proppfullt i bussarna borde dom ju ändå förstå att det inte går att trycka ihop sig mer?


HMM.. okej det här var lite vad vi kom på just nu! vi ska försöka fixa ihop en liten lista kanske en gång i veckan eller något, om det finns något att hissa/dissa vill säga. Hmmm okej. dags för en ny kategori kanske?! :)
Ha en fortsatt bra söndagskväll / Päronsheakarna.

gissa :D

okej, MÅSTE bara säga det här!

gissa hur många besökare vi har nu - när vi har haft bloggen i ETT dygn ..?

ganska nöjda e vi , bullen och jag , faktiskt :D

men nu får detta inlägg vara slut, ganska onödigt faktiskt xD

/Bubblaaaan

kollaaaaaaaaar tv !

tjeeeeeeeeenareeeeeeeeeeee! :D

sitter här och glor tv nu, väldigt kul haha! :D
men en mycket roligare sak - VI HAR SJUKT MÅNGA BESÖKARE FÖR ATT HA HAFT BLOGGEN I EN DAG! :D
riktigt glad för det faktiskt! ;)
men nu ska jag fortsätta glo tv och bullen håller på och fixa mer saker med bloggen xD

/Bubblaaan

I MADE IT TWICE!


ohyeah i made it again!!! :D ohdeamn. kollade statestiken 16 besökare på andra dagen. SO GREAT. det kanske blir något av det här trots allt?!?!? hahah jag och bubblan är verkligen skit glada över att ni hittar hit! NO SHIT! och juste ser ni på bilden att päron-bild-grejen fixade sig?!!! nu ska jag få bubblan att skriva lite och sen ska vi fixa ihop något skoj. / buuuuuuuuuLLeN.

OHEYAH I MADE IT.


det inringade ska jag försöka kasta mig på nu! waaaaow. är på bra fixarhumör idag. azzum. och sen ser ni bilden i kommentars grejen. woho. fast den blev lite för kort men what ever. jag försökte fixa rätt bild hur länge som hellst utan något bättre resultat. NO KIDDING!

yeazz bubblan loggade in på messengerrrrr nu. här ska fixas lite briljanta idéer! :) / bullen.

Funtar på att fixa lite.

hmm. funtar på att fixa lite i designväg. bloggen gjordes ju igår och jag antar att det är jag som går först i designväg eller har jag fel bubblisen? :) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallafall. jag hatar att man måste skriva en massa ord när man kommenterar. Sjukt irriterande. det får mig bara att vilja skita i att svara/skriva kommentaren.
kan omöjligtvis vara ensam om att tycka såhääär?! | time to fix stuffffs. / bullen.


GAL1 FRÄCKT ALLTSÅ!

guuu' den här bloggen alltså. säger bara gillart' :) and i know u do. erkännnnn va?!

hm okej kul att det uppdateras. det gillar vi. hm måste snacka med bubblan och komma på lite idééééééér. hah okej jag älskar att vara oseriös! YEaHz. snart är os slut. min familj har varit fullkomligt tokiga i det. SJUUUUUUUUUkkkkkkkkt trist säger jag bara. TudilUUUU. /buLLeN.

sööööööööndaaaaaaaaaaaag

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

vaknade ganska tidigt imorse, eller rättare sagt - var TVUNGEN att gå upp ganska tidigt.. :O
sitter här nu och gör............................ingenting!
är ganska sugen på en milkshake faktiskt .. xD

nu ska jag avsluta detta inlägg!

HEEEJDÅÅÅÅ!
/Bubblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

TJING TJONG LÅNGKALSOOOONG.

mokej. jag sitter och.. väntar på bättre tider. eller vad ska man säga. jag gick upp kvart över 8 idag och det är lov, helt overkligt. men jag hade en bra anledning till det och det blev i alla fall lyckat. juste ja! jag har ätit 4 päronmindre än 30 minuter. HE-HE-HE. okej the end. BUUUUUUUULLEn'.

ett inlägg innan läggdags

tjeeeenare, bubblan här! :D


gillar ni våran nya blogg? (a) JAG tycker i alla fall om den haha ^^
men nu har jag inte så mycket mer att säga faktiskt!
hejdå ! :)

LEVEEEEEEEEEEL 13!!!


wow skillat or what?! hit kom jag lvl 13 sen glömde jag printscreena. -.- ahaha. klockan är 22.18 och jag har roligt och underhåller mig med att spela spel på ansiktsboken (y) /bullen

WWW.PEARSHAKE.BLOGG.SE

hm okey hello där hemma i grottorna. vi är två giiiirls som kommer att skriva på den här bloggen lite då och då. vi kommer INTE att skriva om våra dagar i skolan osv. för det är tråkigt. och om sånt kan man läsa på viiillken blogg som hellst. Vi kommer heller inte att vara särskilt seriösa på den här bloggen - this is just for fun! menokej nu vet ni väll typ lite om vad den här bloggen har för syfte. Vi kommer heller inte ge ut våra riktiga namn så därför kommer vi att kalla oss för bubblan och bullen. JUST SO YOU KNOW!

jag ser ljuset

tjaaaaooo!

TESTINLÄGG!

TESTING TESTING.

ohyeah.

RSS 2.0